Scorto

Scorto Ltd is een internationaal bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het bieden van totaaloplossingen voor keuze-intensieve processen. Denk hierbij aan het bepalen van het kredietrisico, fraude, de beste target-klanten en het beheren van kredietportfolios.

Met behulp van de Scorto software kunt u zelf processen inrichten, beslissingbomen opzetten, scorecards maken, implementeren en onderhouden, interfaces aanroepen of beschikbaar stellen en rapportages bouwen.

Door de veelzijdigheid van de software valt het moeilijk in woorden uit te leggen. Daarom komen we ook graag bij u langs voor een demonstratie.

Bent u op zoek naar een kredietscore-, loan origination, loan management, anti-fraude of een marketingstrategie systeem, laat het ons weten, dan denken wij graag met u mee.

Voor meer informatie (in het Engels) kunt u kijken op de website van Scorto Ltd.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie, of het participeren aan een Request For Information / Request For Proposal traject.

Bent u op zoek naar een eenvoudig en toch compleet retail / SME leningsysteem, dan is wellicht TurnKey Lender iets voor u. Kijk hier voor meer informatie of vraag ons voor een demonstratie.